Nuohousta Pohjois-Lapissa

Tilaa luotettava nuohooja, jonka työalueena on Ivalo, Saariselkä, Inari ja Utsjoki lähialueineen sekä Vuotso ja Porttipahta. Myös mökkinuohousta veneellä tai kelkalla. Hormisaneeraukset ja tulisijojen korjaukset myös muualla Lapissa.

Palvelut

Savuhormien ja tulisijojen nuohoukset. Savuhormien ja tulisijojen tarkastukset. Ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus. Tulisijojen korjaukset. Kiukaiden ja kaminoiden asennukset.

Nuohous

Vakituisen asunnon nuohous tulisi suorittaa kerran vuodessa, ja vapaa-ajan asunnon vähintään kolmen vuoden välein. Lisäksi kolme vuotta käyttämättä olleen tulisijan nuohous tulisi suorittaa ennen tulisijan käyttöönottoa.

Turvallisuus

Nuohous on tärkeä osa paloturvallisuutta. Säännöllinen nuohous pitää huolen, että tulipalon vaaraa ei synny ja tulisijoja ja savuhormeja on turvallista käyttää. Säännöllinen nuohous varmistaa myös sen, että tulisija toimii hyvällä lämmitysteholla.

Kuka olen?

Olen Hannu Parviainen, Ivalossa Tolosen kylässä asuva lappilaistunut savolainen, joka rakastaa kaikenlaista eräilyä luonnossa. Pohjois-Lapin luonto tarjoaa parhaan ympäristön niin työntekoon kuin vapaa-ajan harrastuksiin. Lapin erämaissa kuljen nuohouskeikoille moottorikelkalla ja toisinaan veneellä. Luovuus on vain rajana, miten pääsen luoksenne palvelemaan.

Asiakkaitani ovat myös…